AS130E - Brush & Style

 • AS130E - Brush & Style

Thuis ook een brushing zoals bij de kapper!

Met deze roterende borstel is een zacht en glanzend resultaat in een handomdraai bereikt. De roterende borstel is comfortabel en eenvoudig in gebruik. De borstel heeft twee draairichtingen waardoor de haarpunten eenvoudig naar binnen of naar buiten gemodelleerd kunnen worden.

De keramische borstel heeft een constante warmteverdeling en is daardoor zeer behoedzaam voor je haar. Bovendien zorgt de ionische technologie voor een antistatische en verzorgende werking en het versterkt de werking van haarverzorgingsproducten. Glanzend haar zonder pluis of kroes. Het hoeft niet lastig te zijn om er mooi en verzorgd uit te zien!

 

  Like BaByliss Nederland op Facebook!

 

BaByliss warme lucht borstel AS130E online bestellen

 

Product Kenmerken
 • 700 Watt
 • 2 Snelheden / temperaturen
 • 2 Draairichtingen dus eenvoudig de haarpunten naar binnen of buiten modelleren
 • Cool shot voor een optimale fixatie van het haar
 • Ionische technologie: antistatische en verzorgende werking voor glanzend haar dat soepel in model valt
 • 38 mm keramische borstel met everzwijnhaar voor extra glans
 • Slank & ergonomisch handvat
 • Meedraaiend snoer

De Brush & Style is dé oplossing voor dof, slap en futloos haar! De borstel draait naar 2 kanten, waardoor je verschillende haarstijlen kunt creëren; je kunt de haarpunten zowel naar binnen als naar buiten modelleren, dus ook ideaal voor een kapsel met laagjes in het haar!

De Brush & Style is uitermate geschikt voor het creëren van volume in het haar en om het haar mooi te polijsten, oftewel te laten glanzen. De ionische technologie in de borstel neutraliseert de statische lading in het haar en versterkt de werking van haarverzorgingsproducten. Met deze roterende borstel geef je je haar een goede brushing en creëer je zelf een look alsof je net bij de kapper vandaag komt!

 

 

 

 

 

Plaats uw reactie

Reacties

 • Op youtube heb ik het reclamefilmpje bekeken van de AS130E, het zag er gebruiksvriendelijk uit. In het verleden heb ik nogal eens een miskoop gehad met bv krulset/tang enz. Het geen dat me aansprak is het feit de borstel roteerd naar binnen of buiten en dat het een grote krulborstel is. Online zag ik dat de borstel op dat moment het voordeligst was bij de Mediamarkt (aanbieding), meteen besteld dus. Inmiddels heb ik de krulborstel een aantal keer gebruikt en ben er zó blij mee! Ik heb dik en zwaar haar, het is super gebruiksvriendelijk en het resultaat is echt top, de kapperslook! Klein puntje van kritiek ; wanneer je de koude lucht stand gebruikt kun je niet gebruik maken van het roteren, dat vind ik jammer..maarrr voor de rest, écht super..je moet er even handigheid in krijgen maar dat is met alle nieuwe dingen. Als ik blij ben met iets schreeuw ik het ongeveer van de daken, niet twijfelen dames, doén!

  Geplaatst door Nathalie, 11/12/2011 10:24am (4 jaren geleden)

 • Toen ik de reclame zag, dacht ik meteen dat het voor mij was, want mijn haar is dik en elke keer als ik het kam en in model wil brengen lukt het niet, wat ik ook deed , mijn haar was een struik als die opgedroogd was, ik probeerde al maar dingen die zeiden dat het in model zal brengen en meer volume, maar elke mislukte dat en ik werd er gek van, maar ik kocht AS12OE brush and style, en ik probeerde die uit en ik had die zijdezacht gevoel in me haar terug en die is niet meer een struik van een haar , ik was er erg blij mee.
  Nooit gedacht dat mijn dikke haar zo zijdezacht was , en nu kan ik die in perfecte model brengen en nu zit ik er uit als ik terug ben van de kapper.
  Alleen ik vind het jammer dat in het gebruiksaanwijzing een plaatjes waren hoe je moest je haar stylen.

  Geplaatst door Jasmina, 22/06/2011 11:10am (4 jaren geleden)

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties

 • Roterende borstels van BaByliss

  Rating:
  2
  506 votes
  1 2 3 4 5