G910E - Homelight

 • G910E - Homelight
 • G910E - Homelight
 • G910E - Homelight
 • G910E - Homelight
 • G910E - Homelight
 • G910E - Homelight

 

Homelight - Home Pulsed Light

 

De Homelight is dé oplossing voor ontharing! De Homelight is een innovatief, op licht gebaseerd ontharingsapparaat, voor langdurige ontharing in de privacy van uw huis. Het is veilig, makkelijk te gebruiken en levert fantastische resultaten op. De HPL G910E zorgt voor een pijnloze en langdurige ontharing van o.a. benen, oksels, bikinilijn, rug en armen.

De HPL G910E werkt zeer efficiënt en snel. Dit komt door het snelle herhalingsvermogen van 3.5 seconde en het grote schermoppervlak van 4 cm2. De speciale huidskleurdetector en het beveiligingssysteem zorgen voor een veilige, langdurige ontharing van alle gewenste lichaamsdelen (behalve het gezicht). De effectiviteit van de Homelight is klinisch bewezen. Volgens klinisch onderzoek is 70% van de haargroei gereduceerd na 1 maand.

 

  Like BaByliss Nederland op Facebook!

 

 

  BaByliss haardroger 6642E online bestellen

Product Kenmerken

Efficiënt & Snel
- Behandeling voor een geleidelijke langdurige ontharing
- Extra groot scherm: applicator: 4 cm2
- Snel herhalingsvermogen: flitst iedere 3.5 seconde
- Het behandelen van beide onderbenen duurt ongeveer 40 min.
- 70% van de haargroei gereduceerd na 1 maand

Veilig in gebruik
- Exclusieve huidskleur detector: automatische controle v/d huidskleur
- Oog beveiligingssysteem: lichtflits wordt alleen afgegeven indien het apparaat in contact is met de huid
- 5 lichtintensiteit niveaus: aan te passen aan ieder huidtype
- Klinisch bewezen: getest en goedgekeurd

Comfortabel
- Compact en lichtgewicht
- Pijnloos ontharen van alle gewenste lichaamsdelen zoals: benen, oksels, bikinilijn, armen, borst en rug
- Werkt met snoer, u kunt het apparaat zolang als nodig gebruiken, zonder tussentijds de batterij op te laden
- Stil in gebruik

Eenvoudig in gebruik
- Inclusief: 2 verwisselbare cartridges
- Instructie DVD inbegrepen

Meer informatie over het gebruik van de Homelight kunt u terugvinden onder de button DOWNLOAD INFO.

 

assets/Uploads/_resampled/SetWidth130-G910EProductView-1HR.png

Voor het volledige overzicht van veelgestelde vrag

 • G910E - Homelight

  Hoe bereidt u uw huid voor op de behandeling? Voor een effectieve behandeling zorgt u ervoor dat uw huid schoon en geschoren is. Niet epileren tussen de sessies, dit verstoort het ontharingsproces. Wanneer het haar wordt geëpileerd is er ook geen melanine meer aanwezig. Wanneer er geen melanine aanwezig is kan er ook geen behandeling plaatsvinden. Daarom is het aanbevolen om, tussen de behandelingen door, ongewenst haartjes af te scheren.

 • G910E - Homelight

  Hoe deelt u de ontharingssessies in? Voor een perfect resultaat dient de Homelight volgens de cyclus van de haargroei te worden gebruikt. Deze cyclus kan worden onderverdeeld in drie fases: groei, transitie en rust. De lichtflitsen van de Homelight werken uitsluitend op haren die zich in de groeifase bevinden.

 • G910E - Homelight

  Hoe lang duurt een behandeling met de Homelight? De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen lichaamsdeel. Het behandelen van de onderbenen duurt ongeveer 40 minuten en de oksels ongeveer 10 minuten.

 • G910E - Homelight

  Hoe weet u of de Homelight voor u geschikt is? Om te weten te komen of de Homelight geschikt is voor uw huidskleur kunt u de huidskleur aanduidingen op de verpakking bekijken. Wanneer uw huidskleur overeenkomt met huidtype I tot V kunt u de Homelight gebruiken. Wanneer de huid te donker is om een geslaagde behandeling te kunnen uitvoeren (fototype VI), kan de Homelight NIET gebruikt worden en zal ook NIET werken. De speciale huidskleur detector van Homelight blokkeert wanneer de huid niet geschikt is voor veilig gebruik.

 • G910E - Homelight

  Hoeveel cartridges heeft u nodig? Ongeveer 4 tot 5 cartridges zijn nodig voor een langdurige ontharing van de onderbenen + oksels + bikinilijn. Er zijn 2 cartridges inbegrepen in de verpakking. Homelight werkt met snoer en kan, zo lang als nodig, gebruikt worden om de gewenste gebieden te behandelen. Dit is een absoluut voordeel ten opzichte van andere IPL apparaten die met een oplaadbare batterij werken (gebruikers moeten wachten tot de batterij weer volledig is opgeladen om de sessie te kunnen hervatten).

 • G910E - Homelight

  Is de behandeling met de Homelight pijnlijk? U kunt de warmte voelen wanneer het product een lichtflits afgeeft. Gebruikers met vrij donker en dik haar hebben hier over het algemeen iets meer ongemak van. Echter, aan het einde van de sessie verdwijnt dit gevoel. De Homelight beschikt over 5 verschillende licht intensiteit niveaus, welke kunnen worden aangepast aan de gevoeligheid van de gebruiker. Bij het eerste gebruik adviseren wij u te kiezen voor de laagste intensiteit. Indien u tijdens of na de eerste sessie weinig of geen ongemak heeft ondervonden van de behandeling, kunt u de intensiteit 1 niveau hoger afstellen bij de eerstvolgende sessie.

 • G910E - Homelight

  Is de lamp die de flitsen afgeeft verwisselbaar? De Homelight werkt met cartridges die verwisselbaar zijn. De Homelight is voorzien van een indicatielampje dat aangeeft wanneer de lamp (cartridge) vervangen moet worden. Als de lamp 90% van zijn levensduur heeft bereikt, begint het indicatielampje op het bedieningspaneel te knipperen. Bij 100% verbruik blijft het indicatielampje branden, er kan dan geen lichtpuls meer worden afgegeven. U dient de lamp dan te vervangen

 • G910E - Homelight

  Kan de Homelight door verschillende gebruikers worden gebruikt? De Homelight is speciaal ontworpen voor gebruik door meerdere personen. Doordat het apparaat werkt met verwisselbare cartridges is er sprake van een maximale hygiëne voor iedere gebruiker.

 • G910E - Homelight

  Kan de Homelight voor het gezicht worden gebruikt? De Homelight kan NIET worden gebruikt om haar van het gezicht te verwijderen.

 • G910E - Homelight

  Komt de haargroei terug na de behandeling? De effectiviteit van Homelight is klinisch bewezen. Volgens klinisch onderzoek (uitgevoerd bij 110 personen) is 70% van de haargroei gereduceerd na 1 maand. Gevallen waar het haar teruggroeit zijn zeer gering 6 maanden na de behandelingen (minder dan 10%). In het geval dat het haar teruggroeit, kunnen herhalings- of onderhoudssessies noodzakelijk zijn.

 • G910E - Homelight

  Op welke haarkleuren werkt de Homelight? De Homelight is effectief op donker blond, bruin, donker bruin en zwart haar. De Homelight werkt niet op licht blond, wit, grijs of rood haar. Dit komt doordat licht blond, wit, grijs of rood haar te weinig melanine bevat. Melanine maakt het mogelijk dat de lichtflits wordt geabsorbeerd door het haar en maakt de behandeling effectief.

 • G910E - Homelight

  Voor welke huidtypes is de Homelight geschikt? Homelight is effectief op huidtypes I tot V. De behandeling wordt niet aanbevolen op een donkere huid (VI). Voor extra veiligheid is de Homelight voorzien van een unieke huidskleur detector. Dit speciale beveiligingsmechanisme controleert de huidskleur voor de behandeling start. De Homelight geeft alleen een lichtflits af wanneer de huidskleur hiervoor geschikt is (huidtypes I tot V).

 • G910E - Homelight

  Wanneer kan ik de eerste resultaten verwachten? Net als met elke andere ontharingsmethode met laser of licht, zijn de resultaten niet direct zichtbaar, u kunt zelfs het idee krijgen dat er niets is gebeurd. De haartjes lijken soms gewoon door te groeien na een behandeling, echter na 2 weken valt het merendeel van de haartjes gewoon uit. Bovendien groeit het haar in 3 verschillende fases en worden alleen de haartjes in de actieve fase behandeld door de Homelight. Daarom zijn er meerdere sessies nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

 • G910E - Homelight

  Wat is het verschil tussen laser en IPL? Laser levert een veel kleinere straal dan de IPL behandeling. Bovendien is het venster van de applicator veel kleiner. Daardoor neemt de behandeling met een laser meer tijd in beslag en levert dit meer ongemak. De energie van een laser behandeling is sterker en daardoor niet geschikt voor thuisgebruik, in tegenstelling tot IPL.

 • G910E - Homelight

  Wie kan de Homelight gebruiken? De Homelight kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen, maar wordt niet aanbevolen voor personen onder de 18 jaar.

assets/Uploads/_resampled/SetWidth130-G910EProductView-1HR.png
 • De Homelight is dé oplossing voor langdurige ontharing. De Homelight werkt met behulp van zogenoemde lichtflitstherapie. De werking van dit apparaat is klinisch getest. Na 1 maand verminder je je haargroei met maar liefst 70 procent.

De Homelight is dé oplossing voor langdurige ontharing. De Homelight werkt met behulp van zogenoemde lichtflitstherapie. De effectiviteit van de Homelight is klinisch bewezen. Volgens klinisch onderzoek is 70% van de haargroei gereduceerd na 1 maand.

 

Plaats uw reactie

Reacties

Er heeft nog niemand gereageerd op deze pagina.

RSS feed van de reacties op deze pagina | RSS-feed voor alle reacties