Service

Service

Wij bieden een exclusieve omruilgarantie op onze producten. Wanneer het product binnen de garantietermijn onverhoopt een defect vertoont, zal het worden omgeruild voor een nieuw product. Deze service wordt afgehandeld via het Service Centrum van BaByliss Nederland BV. Graag vragen we u om via e-mail contact met ons op te nemen en hierin tevens het artikelnummer van het betreffende product te vermelden. 

Voor alle losse onderdelen, defecten & garantie kunt u contact opnemen met:

Service Centrum BaByliss Nederland BV
Pascal 40
3241 MB Middelharnis
Tel.: 0187 - 488 675
Telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 16.00 uur (ma t/m vr)

E-mail: info_BaBylissNL@conair.com

 1. Waar kan ik de 'Cool Shot' (koude luchtknop) voor gebruiken?

  De 'Cool Shot' (koude luchtknop) kunt u gebruiken om uw kapsel te fixeren tegen het einde van het drogen en stylen.
 2. Waar kan ik de blaasmond voor gebruiken?

  De blaasmond wordt gebruikt om de hete lucht te concentreren en directer te blazen. Op deze manier heeft u meer controle en een geconcentreerde luchtstroom. Hoe nauwer de blaasmond hoe sneller de luchtstroom. Blaasmonden zijn ideaal voor het creëeren van gladde en steile haarstijlen.
 3. Waar is een afneembaar filter voor?

  Om een optimale werking en de levensduur van uw haardroger te behouden, dient het afneembare filter schoon te blijven van stof en haren etc. Onze haardrogers hebben een afneembaar filter om het schoonmaken te vergemakkelijken.
 4. Hoe gebruik ik de diffuser die bij mijn haardroger

  De diffuser is een onderdeel wat gebruikt wordt bij kappers om krullen, volume en structuur in een kapsel te creëeren. Ideaal voor natuurlijk gekruld, gepermanent en golvend haar. Het is niet geschikt voor erg kort haar, tenzij de diffuser zachte korte "vingers" heeft. Diffuser voor Volume: heeft lange "vingers", zodat de warmte direct naar de haarwortels wordt geblazen om extra volume in het haar te creeren. Diffuser voor het stijlmaken van het haar: ontwart en maakt golvend, gekruld of kroezend haar glad. Alle diffusers moeten worden gebruikt op een lage temperatuur, tenzij dit anders staat aangegeven in de gebruiksaanwijzing.
 5. Mijn haardroger heeft een duo voltageschakelaar. Waar gebruik ik de 230/240 volt en waar de 110/120 volt?

  Haardrogers met 110/120 volt kunnen worden gebruikt in de Verenigde Staten en 230/240 volt kan worden gebruikt in Europa en Engeland.
 6. Kan ik mijn BaByliss product gebruiken in de Verenigde Staten?

  Controleer het informatieplaatje op het product zelf - als het aangeeft 230/240 volt, dan niet. Als 110/120 volt wordt vermeld, dan wel!
 7. Kan ik de producten voor lichamelijke verzorging gebruiken als ik diabetes of spataders heb?

  Bij enige twijfel kun je beter eerst je huisarts raadplegen, voordat je het apparaat koopt.
 8. Mijn BaByliss product werkt niet meer. Wat kan ik doen?

  Je kunt telefonisch contact opnemen met ons Service Centrum, telefoonnummer: 0187 - 488 675, te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur.
 9. Waar kan ik losse accessoires kopen?

  Je kunt telefonisch contact opnemen met ons Service Centrum, telefoonnummer: 0187 - 488 675, te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur.
 10. Kan ik producten rechtstreeks bij BaByliss kopen?

  Nee, wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren. BaByliss wordt door verschillende verkooppunten aangeboden. Indien je vragen hebt over de verkrijgbaarheid van onze producten kun je ons telefonisch bereiken op 030 221 9630.