Service

Service

Wij bieden een exclusieve omruilgarantie op onze producten. Wanneer het product binnen de garantietermijn onverhoopt een defect vertoont, zal het worden omgeruild voor een nieuw product. Deze service wordt afgehandeld via het Service Centrum van BaByliss Nederland BV. Graag vragen we u om via e-mail contact met ons op te nemen en hierin tevens het artikelnummer van het betreffende product te vermelden. 

Service Centrum BaByliss Nederland BV
Pascal 40
3241 MB Middelharnis
Tel.: 0187 - 488 675
Fax: 0187 - 482 439
E-mail: info_BaBylissNL@conair.com

Vragen?

Heb je een vraag? We helpen je graag verder. Vind je antwoord via de veelgestelde vragen hieronder. Staat je antwoord er niet tussen? Stuur je vraag dan direct door naar de BaByliss Klantenservice via het contactformulier. Alle gemarkeerde * velden zijn verplicht. Heb je een productgerelateerde vraag, wil je dan zo vriendelijk zijn ook de categorie te selecteren. Wij zullen je vraag zsm beantwoorden.

 1. Waar kan ik de 'Cool Shot' (koude luchtknop) voor gebruiken?

  De 'Cool Shot' (koude luchtknop) kunt u gebruiken om uw kapsel te fixeren tegen het einde van het drogen en stylen.
 2. Waar kan ik de blaasmond voor gebruiken?

  De blaasmond wordt gebruikt om de hete lucht te concentreren en directer te blazen. Op deze manier heeft u meer controle en een geconcentreerde luchtstroom. Hoe nauwer de blaasmond hoe sneller de luchtstroom. Blaasmonden zijn ideaal voor het creëeren van gladde en steile haarstijlen.
 3. Waar is een afneembaar filter voor?

  Om een optimale werking en de levensduur van uw haardroger te behouden, dient het afneembare filter schoon te blijven van stof en haren etc. Onze haardrogers hebben een afneembaar filter om het schoonmaken te vergemakkelijken.
 4. Hoe gebruik ik de diffuser die bij mijn haardroger

  De diffuser is een onderdeel wat gebruikt wordt bij kappers om krullen, volume en structuur in een kapsel te creëeren. Ideaal voor natuurlijk gekruld, gepermanent en golvend haar. Het is niet geschikt voor erg kort haar, tenzij de diffuser zachte korte "vingers" heeft. Diffuser voor Volume: heeft lange "vingers", zodat de warmte direct naar de haarwortels wordt geblazen om extra volume in het haar te creeren. Diffuser voor het stijlmaken van het haar: ontwart en maakt golvend, gekruld of kroezend haar glad. Alle diffusers moeten worden gebruikt op een lage temperatuur, tenzij dit anders staat aangegeven in de gebruiksaanwijzing.
 5. Mijn haardroger heeft een duo voltageschakelaar. Waar gebruik ik de 230/240 volt en waar de 110/120 volt?

  Haardrogers met 110/120 volt kunnen worden gebruikt in de Verenigde Staten en 230/240 volt kan worden gebruikt in Europa en Engeland.
 6. Kan ik mijn BaByliss product gebruiken in de Verenigde Staten?

  Controleer het informatieplaatje op het product zelf - als het aangeeft 230/240 volt, dan niet. Als 110/120 volt wordt vermeld, dan wel!
 7. Kan ik een Straightener ook op nat haar gebruiken?

  Een reguliere Straightener kan je niet op nat haar gebruiken. BaByliss heeft echter een aantal Straighteners in het assortiment die je zowel op nat als droog haar kunt gebruiken (ST27E, ST30E en ST89E).
 8. Wat voor stylingproduct kan ik combinatie met een Straightener gebruiken?

  Wij adviseren om altijd een beschermende lotion of spray op je haar aan te brengen alvorens je een Straightener gebruikt. Dit moet dan wel een product zijn dat speciaal is bedoeld voor gebruik in combinatie met een Straightener (dus geen mousse, wax of haarspray).
 9. Ik heb een krulset gebruikt, maar de krul blijft niet zitten, wat kan ik daar aan doen?

  Draai de krulset altijd in op droog haar. Laat de rollers goed afkoelen in je haar, als je weinig tijd hebt kun je eventueel de cool-shot functie van je haardroger gebruiken om de rollers sneller af te laten koelen. Draai de rollers, maak de krullen los met je handen uit en fixeer de krullen met een haarspray of wax.
 10. Warmt mijn voetenbad ook koud water op?

  Nee, het voetenbad houdt lauw of warm water wel enige tijd op temperatuur, maar warmt koud water niet op tot de gewenste temperatuur.
 11. Kan ik de producten voor lichamelijke verzorging gebruiken als ik diabetes of spataders heb?

  Bij enige twijfel kun je beter eerst je huisarts raadplegen, voordat je het apparaat koopt.
 12. Mijn BaByliss product werkt niet meer. Wat kan ik doen?

  Je kunt telefonisch contact opnemen met ons Service Centrum, telefoonnummer: 0187 - 488 675, te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur.
 13. Waar kan ik losse accessoires kopen?

  Je kunt telefonisch contact opnemen met ons Service Centrum, telefoonnummer: 0187 - 488 675, te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur.
 14. Kan ik producten rechtstreeks bij BaByliss kopen?

  Nee, wij verkopen niet rechtstreeks aan particulieren. BaByliss wordt door verschillende verkooppunten aangeboden. Indien je vragen hebt over de verkrijgbaarheid van onze producten kun je ons telefonisch bereiken op 030 221 9630.